spot_img

Formula 1: Pilotul finlandez Kimi Raikkonen a oferit îngheţată jurnaliştilor

Raikkonen a oferit îngheţată reprezentanţilor presei la Sepang

Pilotul finlandez Kimi Raikkonen a oferit, duminică, prin intermediul unor reprezentanţi ai echipei sale Lotus-Renault, îngheţată de ciocolată jurnaliştilor prezenţi pe circuitul de la Sepang, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al Malaysiei, informează motorsport.com

Gestul lui Raikkonen a venit după o întâmplare petrecută la ediţia din 2009 a cursei malaysiene. La fel ca în acest an, ploaia a întrerupt atunci MP de la Sepang, iar majoritatea piloţilor aştepta în monoposturi reluarea întrecereii.

În acele momente, camerele de televiziune l-au surprins pe Raikkonen mâncând liniştit îngheţată de ciocolată şi bând cola la boxele echipe sale, Ferrari, ceea ce a stârnit hohote de râs în centrul de presă.

Raikkonen, supranumit „Iceman” pentru calmul său şi pentru atitudinea sa „rece”, nu a uitat ce s-a întâmplat în 2009 şi le-a trimis, duminică, ziariştilor un cadou, însoţit de mesajul: „Vă rog să savuraţi această îngeţată. Sper să vă răcoriţi şi să fiţi gata pentru a vă bucura de Malaysian Grand Prix”.

Unul dintre jurnalişti a declarat despre cadoul primit că a fost „delicios”.La finalul sezonului 2009, finlandezul a părăsit Ferrari şi Formula 1 pentru a se dedica întrecerilor de raliuri. În acest an, Kimi Raikkonen s-a întors în Marele Circ, concurând pentru Lotus-Renault. El a ocupat locul 5 la Marele Premiu al Malaysiei.

Sursa: motorsport.com, Mediafax, YouTube

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SLM975y570U

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri