spot_img

Andreoiu Marcus campion in CRVC Metabond 2011 se destanuie

Navigator in CNR Dunlop – pilot campion in CRVC Metabond

Navigator in Campionatul National de Raliuri Dunlop Marcus Andreoiu nu ezita sa  evolueze in calitate de pilot intr-un campionat regional. Pasiunea pentru motorsport se reflecta  in cucerirea titlului de campion in Campionatul Regional de Viteza Metabond organizat de CS Auto Crono.

Referitor la acest campionat iata ce ne-a declarat Andreoiu Marcus:

A fost un campionat frumos. Traseele noi mi-au placut foarte mult, adica Sf. Ana, Cozmeni, dar si Sugasul este deosebit.

Din pacate atat la clasa (n.r. L1 licentiaţi <1600 cmc) cat si la open anul acesta lupta nu a fost ce mi-as fi dorit. Diferenta dintre masini fiind destul de mare.Trebuie sa amintesc ca cea mai palpitanta cursa a fost la Cozmeni unde lupta s-a dat la zecime de secunda intre mai multe masini, asa ar trebui sa fie peste tot, sa simtim ca suntem la curse.

In rest acest cadru restrans de participanti ne face sa fim mai apropiati , sa ne simtim bine, ca intre prieteni si sper ca la anul sa ni se alature si altii.

La masina inca nu am facut nimic important de cand o am, dar sper ca in aceasta pauza sa pot face o revizie la motor .


Cumularea timpilor este cea mai buna modificare de regulament

Cea mai buna modificare de regulament a fost facuta in acest sezon, aceea de a aduna timpii manselor de concurs.

Chiar ma bucur ca suntem primii care am introdus acest sistem la cursele de coasta, n-ar fi rau sa fie un exemplu si pentru campionatul mare de coasta. Ar face si acolo cursele mai interesante.

Pentru la anul imi doresc sa pot concura din nou in acest campionat, concurenta sa fie mai tare, sa ne batem pana la ultimul metru, dar sa ne si distram. Sa ne vedem sanatosi la curse.

Autostiri.ro: Multumim. Spor la treaba si multa bafta.

Noi vom reveni in sezonul urmator pe probe. Va vom aduce la momentul oportun vesti despre ce se intampla in acest frumos campionat regional.

Drum bun si numai bine.

Credit foto: Bogdan.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri