spot_img

Adrian Mircea PLĂMĂDEALĂ in teste pe circuitul “Des Fagnes” Mariembourg-Belgia

Adrian Mircea PLĂMĂDEALĂ pe urmele lui Lewis Hamilton

Inca un roman bate la portile afirmarii. Brasoveanul Adrian Mircea PLĂMĂDEALĂ a efectuat teste pe circuitul “Des Fagnes” Mariembourg – Belgia.

Adrian – Mircea PLĂMĂDEALĂ practică kartingul de la vârsta de 8 ani. Până la debutul în competiţiile din CNKD – FRAS, in anul 2011, s-a antrenat pe pista Masterkart din Ghimbav, judeţul Braşov.

Desi a participat la 4 din cele 6 etape ale Campionatului National de Karting Dunlop 2011, la final s-a clasat pe locul trei la general, clasa mini.Adi invata ABC-ul perseverentei, motivatiei, sacrificiului, strategiei, determinarii pe circuitele de karting, unde s-au nascut marii campioni.

Nu intamplator idolul acestui tanar este pilotul britanic Lewis Hamilton.

Teste pe circuitul “Des Fagnes” Mariembourg

Adi a participat la testele de pe circuitul “Des Fagnes” Mariembourg (Belgia) in data de 15.04.2012 (duminica). Circuitul “Des Fagnes” Mariembourg este unul dintre cele mai lungi din Europa:1365 m.

Primele teste au fost efectuate de Adrian pe un un kart “Intrepid” clasa kf5 (cadeti 11 – 13 ani). La finalul sesiunii, Adi a testat si un kart “Lewis Hamilton” de clasa kf3 (juniori 13 – 15 ani). 

Niciunul dintre karturi nu a beneficiat de anvelope noi sau de reglaje personalizate. Practic, pilotul s-a urcat in ele si a iesit pe pista.

Adi asistat de vicecampionul Belgiei, Kenneth Lotin

Pe durata testelor Adi a fost asistat de vicecampionul Belgiei, Kenneth Lotin. 

Adi a coborat constant timpii / tur, ajungand la 1.00.99/tur cu kf5, si 1.00.66 / tur in singura mansa cu kf3.

Desi inca nu a implinit varsta de 12 ani si vine dupa o pauza de aproape 7 luni, la primul contact cu pista si karturile puse la dispozitie pilotul a dovedit reale veleitati.

Preparatorii au conchis ca acesta dovedeste un real talent, curaj si dorinta de autoperfectionare, singurul lucru ce va mai ramane intr-adevar de facut in continuare este ca Adi sa “stea” cat mai mult pe pista.

Astfel, s-a propus pentru luna iulie un stagiu intensiv de pregatire de 1 saptamana pe pistele din Belgia (Mariembourg, Genk, Spa-Francorchamp), intre etapele din iunie si iulie a CNKD FRAS, la care va lua parte pilotul.

Felicitari si multa bafta Adi!

Credit foto: Răzvan PLĂMĂDEALĂ Filmare video: Răzvan PLĂMĂDEALĂ

Un material publicat pe www.autostiri.ro








Related Articles

3 COMENTARII

  1. Feliciări!Şi succes!
    Îl aşteptăm pe Adrian-Mircea în Campionatul Naţional de Karting unde se va putea confrunta cu performerii români ai clasei KF3, al căror palmares internaţional îi recomandă pentru o comparaţie reală!

  2. multumesc sunt nerabdator sa incep sa ma dau in etapele din Romania.De abia astept sa incing asfaltul cu viteza si tehnica inca odata multumesc multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri