spot_img

Marco Tempestini si Dorin Pulpea au terminat prima zi din San Marino Rally pe locul 3

Locul 3 in IRC Production Cup dupa prima zi din San Marino Rally

Marco Tempestini si Dorin Pulpea au terminat prima zi din San Marino Rally pe locul 3 in IRC Production Cup. In ziua a doua sunt programate alte 8 probe speciale, cu o lungime totala de 96,9 kilometri.

Desfasurata pe o caldura teribila, prima zi din San Marino Rally a fost una extrem de dificila. In prima zi au fost programate cinci probe speciale, dintre care una pe asfalt in centrul orasului San Marino. Pentru Marco Tempestini si Dorin Pulpea raliul a inceput la pas, la fel ca pentru majoritatea pilotlor, dupa ce Germain Bonnefis a avut probleme pe prima speciala. La finalul primei bucle, Marco Tempestini si Dorin Pulpea se aflau pe trei, in IRC Production Cup, dupa japonezii Nikkara si Arai.

„Este foarte cald. In masina este sauna, dar sigur este un antrenament bun si pentru Raliul Sibiului. Am vazut acum ca pneurile spate sunt mai uzate si voi schimba setarile diferentialului. Sper sa mearga totul la fel de bine”, a spus Marco Tempestini, in primul parc de service al zilei, potrivit comunicatului de presa.

In ultima zi vot fi parcurse 8 probe speciale pe macadam

Setarile alese in primul parc de service nu au fost insa cele mai inspirate, iar echipajul Napoca Rally Academy a terminat prima zi din San Marino Rally tot pe locul 3.

„A fost o prostie sa schimb setarile in primul parc de service si acum suntem tot pe trei dupa Nikkara si Angrisani si sunt suparat ca am pierdut timp in comparatie cu rivalii nostri. Sambata va fi o zi grea, dar clar vom ataca pozitia lui Maurizio Angrisani. Trebuie sa fim insa foarte atenti si la ce se intampla in spate pentru ca Gergo Szabo este si el foarte rapid. Tinand cont ca aici am concurat prima oara pe macadam, imi doresc foarte mult sa terminam pe podium aceasta etapa si sper sa reusim dupa cele 8 probe speciale programate sambata”, a mai spus Marco Tempestini.

Sursa: comunicat de presa Berti Panaiot

Foto: remis prin comunicatul de presa

Un material publicat pe www.autostiri.ro


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri