spot_img

Dan Gîrtofan : „Vom merge fără presiune la Iași”

Dan Gîrtofan și Miță Lăzărescu se pregătesc să abordeze penultima etapă a CNR Dunlop 2011, Raliul Iașiului – Dunlop, care va avea loc vineri și sâmbătă, în orașul de pe Dealul Copoului.

Cu șanse foarte reduse la primul loc în clasamentul general al sezonului, Giri și Miță se vor concentra la Iași (și apoi la Bacău în ultima rundă din 2011) pe obținerea a cât mai multor puncte, care să le permită să termine anul competițional pe unul din cele două locuri rămase pe podium.

„Nu avem nicio presiune și vom merge la Iași ca să ne simțim bine în primul rând. Sperăm să avem un ritm ok, iar la final să bifăm un rezultat favorabil, care să ne mențină în lupta pentru un loc în primele 3”, a spus Dan Gîrtofan, care a mai adăugat că „îmi place foarte mult traseul de la Iași, este chiar mai frumos decât anul trecut.

Avantajul e că nu a mai plouat de foarte mult timp și probele sunt uscate. De altfel, pe speciala lungă, pământul s-a întărit de zici că este asfalt. Probele sunt foarte frumoase, în stare bună și sunt convins că se va merge foarte tare aici la Iași. Sperăm și noi într-un rezultat bun la final”.

Dan Gîrtofan și Miță Lăzărescu țin să adreseze mulțumiri partenerului principal, Alexandrion Grup România, dar și partenerilor Mobil 1 prin Lubexpert România, BKP, Hotel Aro Palace, www.prorallyperformance.ro, www.bursacamerehotel.ro și www.bursabileteavion.ro.

Multumim Bogdan Popescu
PR Officer

Credit foto : simcat.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri